• 8
  • 3
  • 268
130 000 EUR
Тип оферта: Къща

20км от Велико Търново, България

Имотът се състои от две къщи.

Първата къща е 164 кв.м., разпределени между два етажа. На първия етаж има коридор, хол, 3 спални, баня и перално помещение. Вторият етаж се състои от коридор, кухня с трапезария, 2 спални, баня и 3 тераси с панорамни гледки.

Втората Къща е с с жилищна площ от 104 кв.м, разпределени между коридор, кухня, голям хол с трапезария, 3 спални, баня и кът с барбекю пред къщата.

И от двата имота се разкриват уникални панорамни гледки към Дряновския балкан. Къщите са реновирани, обзаведени и готови за живеене. Имат изолация, нова дървена дограма, локално парно, климатици и камини. Дворът към имота е с площ от 4200кв.м, поддържан и аранжиран с голяма каменна плевня и удобен паркинг. Има голям басейн, гараж, сервизни помещения и навеси за складиране. Имотът е разположен на асфалтов път, така че е достъпен през цялата година. Отлична инвестиция както за собствен дом, така и за развиване на туристически бизнес!

Особености на имота

Брокер за контакт

Ради Радев
Ради Радев
брокер - консултант

Запитване до Ради Радев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 38 23 68