• 4
38500 29 000 EUR
Номер на оферта: 203173
Тип оферта: Къща

Стефан Стамболово, Велико Търново

Представяме на Вашето внимание самостоятелна двуетажна къща с двор 2 300 м2  в село Стефан Стамболово.

Село Стефан Стамболово се намира на 20 км северозападно от град Велико Търново и на 12 км югозападно от град Полски Тръмбеш. Пътят от град Велико Търново е нов и асфалтиран, което осигурява придвижване в рамките на 20 минути. Селото е оживено, имотите в съседство се обитават целогодишно. Има работещи два хранителни магазина, кметство и библиотека.

Къщата е изградена от камък, двуетажна като на първия етаж са разположени антре, кухня, трапезария, две спални, мазе и вътрешна баня с тоалетна. На вторият етаж се стига по външни каменни стълби и на него се намират още две спални, обща стая и килер. Пространството пред къщата е циментирано, има чардак и асма, лятна кухня и дълбока изба. Външни чешми , голяма каменна плевня , гараж , лятна кухня ,  дълбока изба и работеща пещ.

Дворното място е равно,  отпред и зад къщата, добре поддържано  и изцяло оградено с висока каменна ограда, типична за къщите в селото.

В имота има иззидан кладенец с дълбочина 22 метра, много овощни дървета и лози. Водопровод , трифазен ток и септична яма. Имотът е обитаем.

Особености на имота
  • 4 спални
  • Земя 2300 м²
  • кладенец

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net