• 2
  • 1
  • 150
Продаден
Номер на оферта: 202898
Тип оферта: Къща

Дряново,

Хубав имот до рекичка в тихо малко селце с достъп по асфалтов път , само на няколко км от град Дряново. Спокойствие и непокътната природа , както близостта до град и добрия достъп правят този имот подходящ както за уикенд / ваканционен имот , така и за постоянно живеене. Добър интернет , всички комуникации за модерния начин на живот.
Парцелът е 1 100 м2 , равен , с достъп по малка улица в края на селото , до реката. Южно изложение и хубава гледка. През метална двойна порта се влиза в имота , има обособено място за паркиране на няколко коли , тази част от имота е напълно оформена с каменни плочи. В тази част на имота са и двете външни постройки – общо 115 м2 – голяма плевня , еднообемно пространство, което в момента се ползва за сушина за дървата за огрев , но може да бъде преустроена и като самостоятелен апартамент и друга външна постройка , която е разделена на няколко отделни помещения , могат да бъдат складови , работилници, за съхранение на градински мебели и инструменти. С врата е отделена допълнителната част от двора – празна градина, на която могат да се отглеждат зеленчуци , овощна градина или да се монтира соларен парк.
Къщата е на два етажа , с обща жилищна площ от 150 м2 и голяма южна тераса към горния етаж.
През предверие се влиза на приземния етаж , където има голям хол с камина , трапезария с кухня и складово помещение , в което също се намира котела на парното.
По вътрешно дървено стълбище се стига до втория етаж , където има две спални и стая – антре , от която се влиза в самостоятелни баня и тоалетна.
Перспективен имот , готов за живеене .

Особености на имота
  • 2 спални
  • 1 бани
  • 2 стаи
  • Земя 1100 м²
  • ЗП 150 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net