• 4
  • 1
Резервиран
Номер на оферта: 03139
Тип оферта: Къща

Сечен камък, Трявна

Двуетажна напълно реновирана и новообзаведена къща в Балкана, само на 7 км от Трявна и на 2 км от Плачковци. В малко тихо селце (махаличка) с добра инфраструктура – достъп, подновена наскоро ел. мрежа и вода (нов хидрофор за къщата).

Парцелът е около 1 дка, терасиран, на нива, определящи отделните кътове в имота, като от всяка част гледката е неописуемо красива. Ограден в основната си част от ограда от ковано желязо с двойна входна порта (с възможност да бъде направена с автоматика с достанционно). В най – горната част на градината има мрежа за федербал, люлка и имитация на Айфеловата кула от дърво. Средната площадка оформя официалния вход на имота откъм улицата, с кола. Циментиран равен паркинг за 4 – 5 коли по дължина. Нова беседка – барбекю с навес, голяма дялана маса с пейки, дървен барплот с бар столове, билярдна маса (работеща!) и ‘преозорец‘, гледащ към горната тераса. Батут, барбекю, надуваем басейн (нови).

По бетонни стъпала се слиза към входната врата на къщата, има оформен външен ратанов кът под сухо за кафе и сладки приказки на чист въздух.

Вътре къщата започва с арт – антре, три спални (две тройни и една двойна като максимален капацитет) и баня с тоалетна на това ниво.

Уникално стълбище води надолу към невероятно артистична и с вкус обзаведена дневна – механа с напълно оборудвана кухня и допълнителна тоалетна за този етаж. Врата навън към двора от това ниво. Камина, работеща, която топли с радиатори цялата къща.

Обратно нагоре по стълбището – произведение на изкуството, се стига до мансардния етаж, наречен ‘къщичката на дървото‘ – идеален кът за децата през деня и място за нощувка на още 4 човека на 2 двойни легла.

Цялата къща е с качествена дограма, изолация, помислено е за всичко. Продава се с цялото обзавеждане, готова за нанасяне, а бонус е категоризацията като къща за гости, която може да бъде хоби и среща с интересни хора или бизнес, който се очертава като основна тенденция в туризма за близкото бъдеще.

Страхотна инвестиция, тази оферта няма да се задържи дълго!

Особености на имота
  • 4 спални
  • 1 бани
  • 1 стаи
  • Земя 1000 м²
  • 2 Тоалетна

Брокер за контакт

Ради Радев
брокер - консултант

Запитване до Ради Радев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 38 23 68