95000 72 500 EUR
  Номер на оферта: 202838
  Тип оферта: Къща

  на 11 км от Велико Търново,

  Имотът се намира в с.Драгижево , в непосредствена близост до старата столица Велико Търново .Достъпа до селото е бърз и удобен целогодишно по чисто нов главен път и е буквално на няколко минути от града. Оживено , добре уредено с магазини и обществен транспорт , Лясковец и Горна Оряховица са в непосредствена близост, което прави селото предпочитано от много хора за постоянно живеене – както Българи, така и чужденци. .На по –малко от 30 км е и град Елена и всички условия за уикенд развлечения сред природата, които предлага Балкана.
  Имотът е на тиха улица недалеч ( пешеходно разстояние ) от центъра на селото .Дувар от дялан камък откъм улицата , равен двор с площ 840 м2 , който предполага лесно облагородяване , озеленяване и изграждане на съвременни атракции – басейн, барбекю и т.н.
  Къщата е на 2 етажа , като първия е изцяло от камък. Покрита дървена веранда откъм главния вход за къщата , който е от дървено стълбище от градината и води към горния етаж – изцяло отворено пространство с кухня и камина , което съчетава дневна с хол и кухня. Дървено стълбище води до долния ( приземен ) етаж, където има две спални и баня с тоалетна. Имотът е реновиран преди няколко години, като е запазен стила на стара българска къща , вътре е уютно и обзаведено с вкус.
  Идеална за постоянен дом за малко семейство или уикенд имот за почивка и събиране с приятели.

  Особености на имота
  • Земя 840 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net