• 3
  • 1
  • 150
Продаден
Номер на оферта: 202778
Тип оферта: Къща

Янтра, Габрово

Хубав имот в Дряновското село Янтра ,разположено в полите на Стара Планина и на брега на река Янтра , само на 14 км от най – близкия до селото град Дряново , на 20 км от областния град Габрово , на 38 км от Старата столица Велико Търново , като до околните градове има ежедневен транспорт. Емблематична за селото е уникалната красива църква , която бележи площада и няма ограда и двор, има и работещ магазин. Районът е привлекателен със спокойствието и непокътнатата си природа , Янтра и околните села са все по – предпочитани места от Българи и чужденци както за уикенд имоти за почивка , така и за постоянно живеене .
Имотът е на тиха улица , малко над центъра на селото , с добър достъп. Дворът – градината е гордостта на този имот – е 1 550 м2 , богато озеленен и отлично поддържан. Цветя и храсти – отлично аранжирани , плодни дървета и специални оранжерии за сортиране на семена и отглеждане на зеленчуци , кътове за сядане и релакс , приказна люлка , самостоятелна къщичка – работилница , са само част от нещата , които са направени с много желание.
Къщата е на два етажа ,напълно реновирана , със сменена дограма и разполага с около 150 м2 жилищна площ. Приземния етаж се състои от кухня , дневна с трапезария и килер/ складово помещение. По вътрешно стълбище се стига до втория етаж , където има три спални , голяма баня с вана и уникална покрита веранда с гледка към красивата градина.
Към имота има още пристройка , която може да бъде пригодена за живеене и две второстепенни постройки – навес за подреждане и складиране на дърва , голяма работилница и други.
Продава се напълно обзаведена.

Особености на имота
  • 3 спални
  • 1 бани
  • Земя 1550 м²
  • ЗП 150 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net