158000 149 000 EUR
  Номер на оферта: 203721
  Тип оферта: Къща

  на 19 км от Велико Търново,

  Къща с три спални в близко село на по – малко от 20 мин с кола от гр. Велико Търново. Имотът се намира в центъра на селото , в непосредствена близост до църквата , площада , магазините и автобусната спирка. Пътят е нов , асфалтов и пътуването до града е бързо и неусетно. Целогодишен достъп , мястото е подходящо както за уикенд дом за празниците и свободното време , така и за постоянно живеене.
  Дворът е 1 000 м2 ,урегулиран. Пред къщата има декоративна ограда и цветна леха , а градината продължава и зад къщата. Встрани , долепена до къщата има лятна кухня с навес и допълнителен навес , които имат нужда от ремонт , но са идеални за покрито барбекю и гараж , тъй като до тях има достъп директно от пътя през двора покрай къщата.
  Къщата е двуетажна, има и трети тавански етаж , до който се стига по вътрешното стълбище и който може също да бъде преустроен в жилищен . Главния вход на къщата е към горния етаж , където има три големи спални и голяма баня с тоалетна. По вътрешно стълбище се стига до приземния етаж ( полу – вкопан ) , който е изяло каменен и е решен като еднообемно пространство , нишово разделено с арки на кухня , трапезария и голям хол – механа , от който има врата с излаз към задната част на двора и лятната кухня.
  Къщата е с външна изолация , нова дограма със стъклопакет , покривът е основно ремонтиран и с черна хартия , нови ел и ВиК инсталации. Отопление на пелетна камина с радиатори в цялата къща.
  Изключително перспективен имот , подходящ и за къща за гости.

  Особености на имота
  • Земя 1000 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net