• 114
99 000 EUR
Номер на оферта: 202993
Тип оферта: Къща

Габрово

Напълно реновиран имот , сгушен в планинска махала от няколко къщи в Балкана само на няколко км от град Габрово.
Мястото е идилично , тихо , парцелът е с внушителните 2 453 , с много овощни дръвчета и вълшебна панорама . В имота има къща ( 114 м2 ) и стара каменна плевня ( 60 м2 ) . Достъпът е по тесен асфалтов път в гората , няколко стотин метра от отбивката от главен път.
Подходът към имота е оформен с метална порта от ковано желязо и пътека и паркинг пред къщата , изцяло с каменни плочи.
Къщата разполага с два напълно самостоятелни етажа , които могат да бъдат и два апартамента. Приземния етаж е с вход директно от паркинга , има една спалня , коридор , тоалетна , малка кухня и мокро помещение с бойлер , пералня и сушилня и баня. Отделна стая , която може да бъде използвана като хол, механа , килер или стая за игри и развлечение. Предвид факта , че това ниво е било маза , височината на приземния етаж не надвишава 185 см. На горния етаж има дневна с маса за хранене , напълно оборудвана кухня , една спалня с баня и тоалетна към нея и хол с камина и разтегателен диван.
Цялата къща е с нова външна изолация и мазилка , покрива е чисто нов , два нови климатика от висок клас .Нова септична яма . Градината около къщата е изцяло с цветя и дървета. Пътека от къщата води до горната част на парцела ( малка денивелация ) , където има овощна градина и голяма каменна плевня , която също може да бъде възстановена и преустроена в място за настаняване.
Имотът е изключително подходящ за лятна вила, имот за уикенди и почивка по празниците или къща за гости.

Особености на имота
  • Земя 2453 м²
  • ЗП 114 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net