• 71
28 000 EUR
Номер на оферта: 203753
Тип оферта: Къща

Момина Църква, Бургас

Предлагаме Ви къща в село Момина Църква. Селото е сгушено между прекрасна гориста местност, язовири и реки. Само на час път от морския град Бургас.
Къщата (71 кв.м.) е на два етажа. Първият (с отделен вход) е приземен, изцяло построен от камък, в който се помещават една стая, заедно с допълнителна такава за съхранение на зимнина. До втория етаж се стига по външно стълбище, водещо до малко затворено коридорче. Разположението е – 2 спални, кухня, баня и тоалетна, просторен коридор, превърнат в офис и отворена тераса. Част от етажа е с каменен насип, а останалата е с гредоред. Всички прозорци са със сменена PVC дограма и на почти всички от тях има външни алуминиеви щори. Покривът е изцяло реновиран през есента, а къщата е с цялостна изолация.
В дворът (970 кв.м.) има множество овощни насаждения, лятна кухня с две стаи, едната се използва за склад на дърва, а другата е пригодена за кухня с вода, гранитогрес, ток и изолация на тавана. Бита е 25 метра сонда, чиято вода е изследвана и е установена, че е годна за пиене.
Целият имот е с дренаж, който не позволява влагата да проникне в дома.
Зад къщата е построена лечебна пирамида, в която има легло. Съоръжението е изцяло съобразено с позициите на небесните тела.
Имотът се продава с почти цялото обзавеждане.

Особености на имота
  • Земя 970 м²
  • ЗП 71 м²

Брокер за контакт

Асен Атанасов
офис сътрудник

Запитване до Асен Атанасов

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
088 330 6648
office@selectbg.net