• 108
18 000 EUR
Номер на оферта: 03100
Тип оферта: Къща

Радковци, Велико Търново

Село Радковци, на около 30 км от В.Търново по главния път – Прохода на Републиката. След отбивката пътя до селото е тесен, но асфалтов и добре поддържан, около 3 км, с единични къщички и уникална планинска панорама.

Достъпът към имота е по тясна и стръмна пътека, но добре оформен подход, има възможност за оформяне на паркомясто в непосредствена близост. Дворът е около 1 декар, на две нива, с гледка 180 градуса и гора и чешма в непосредствена близост.

В селцето има няколко къщи, някои от които големи съвременни резиденции, което показва, че мястото е подходящо и за постоянно живеене.

Къщата е във високата част на парцела, на два етажа, 108 м2 РЗП. На първия етаж има тоалетна, килер, дневна с кухня с камина. По вътрешно стълбище се стига до втория етаж, където има три спални, баня и тоалетна заедно. От две от спалните се излиза на веранда (която трябва да се довърши). Къщата е ориентирана на юг и предлага вълшебна гледка към Балкана, входната врата е от север, има терасна врата от първия етаж и на юг към предната част на двора и от всички страни е обградена с гора и непокътната природа.

Къщата е готова на груб строеж, с нови Ел и В и К инсталации в имота (трябва да се бие сонда). ПВЦ дограма златен дъб със стъклопакет. В дневната има нова камина (работеща). Налични са интериорните врати, както и естествено дървено дюшеме. Има нужда от завършване (сонда за вода , измазване и / или облицовка на фасадата, измазване или гипсокартон на вътрешните стени, довършване и оборудване на банята и тоалетните, подови настилки, кухня, дървени стъпала за стълбището) и обзавеждане.

Имотът е идеален както за ваканционна семейна къща сред природата, за уикенди и приятелски събирания, така и за постоянно живеене, поради удобната локация в близост до главен път и бързия достъп от града. Потенциал и за развитие като къща за гости.

Особености на имота
  • Земя 1000 м²
  • ЗП 108 м²
  • Ново строителство

Брокер за контакт

Камен Борисов
брокер - консултант

Запитване до Камен Борисов

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0896 715 298