175000 139 000 EUR
  Номер на оферта: 202997
  Тип оферта: Къща

  35 км от Велико Търново,

  Новопостроена къща в предпочитано село , спокоен и живописен район с красива природа на 15 км от гр. Дряново и около 35 км от Старата столица Велико Търново.
  Дворът е 894 м2 , ограден , с покрито паркомясто. Граничи с добре поддържана идентична новопостроена къща , която се използва за ваканционен имот от едната страна , път и от другата страна стара къща с каменна плевня и празен парцел , които при желание също могат да бъдат закупени отделно и да се оформи комплекс или ваканционно селище .
  Входът на къщата е оформен с покрита веранда и преддверие с барбекю. В края е оформен килер/ мокро помещение , входна врата към отворен дневен тракт – хол с камина , трапезария и кухня . Коридор с площадка- офис кът и тоалетна за долния етаж. По широко вътрешно стълбище се стига до втория етаж , където има три спални , всяка от които има врата към покритата тераса с уникална панорама към планината отсреща и две бани с тоалетни , едната с вана.
  Имотът е обзаведен и готов за живеене !

  Особености на имота
  • Земя 894 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net