• 120
66000 55 000 EUR
Номер на оферта: 202911
Тип оферта: Къща

Гостилица,

Имот с голям потенциал в предпочитаното от много Българи и чужденци село Гостилица , само на 15 км от гр. Дряново и на 35 км от Велико Търново , с удобен достъп и от главния път София – Варна. Разположен във високата част на селото , която предлага уникална панорама. Достъпът е по асфалтов път .
Дворът е 1 350 м2 и върху него има масивна двуетажна къща ( около 120 м2 ) с масивно вътрешно стълбище и много стаи , с южна панорамна тераса към втория етаж , гараж и голяма каменна стопанска постройка с достъп от горната част на имота.
Екологично чист и спокоен район, предпочитан за уикенд туризъм ( в селото има и известна къща за гости ). Наличието на хранителни магазини , поща , кметство , добър интернет и комуникации и истинска общност от Българи и чужденци прави това място много предпочитано за ваканционен имот или такъв за постоянно живеене и все повече имоти се реставрират и стават обитаеми целогодишно.
Къщата е изключително здрава , тухлена , с много стаи и южно изложение и има два входа, нуждае се единствено от модернизиране до съвременните стандарти. Голямата квадратура и пространството , както и второстепенната постройка и хубавата гледка са предпоставка този имот да бъде превърнат в успешен бизнес като къща за гости.

Особености на имота
  • Земя 1350 м²
  • ЗП 120 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net