22000 19 950 EUR
  Номер на оферта: 203003
  Тип оферта: Къща

  15 км от Велико Търново,

  Стара къща за ремонт в село само на 15 км от В. Търново. Достъпът е бърз , целогодишен, по хубав асфалтов път. Селото е добре развито , с градски транспорт , хранителен магазин и заведение и напоследък е предпочитано от все повече млади хора.
  Имотът е в тихата част в единия край на селото , като до него се стига предимно по хубав асфалтов път и около 300 м черен път , не стръмен , без дупки. Подходът към имота е през голяма дървена порта за безпроблемен достъп с кола, градинска или строителна техника. Порталът е здрав , каменен и реално представлява покрито паркомясто. Дворът е 1 100 м2 , равен, поддържан в достъпен вид , с няколко стопански постройки. Къщата е стара , има по – нова пристройка в задната си част , общо няколко стаи , помещение за баня и маза. Ток и вода. Според плановете, нуждите и бюджета на новите собственици може да бъде ремонтирана и използвана като уикенд и лятна виличка с хубава градина или съборена и построена наново по съвременен начин. Към момента покрива не тече и постройките не са в опасност от самосрутване.
  Изключителна възможност за вложение в перспективен недвижим имот в хубаво село в близост до града , за немного пари.

  Особености на имота
  • Земя 1100 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net