149000 135 000 EUR
  Номер на оферта: 202923
  Тип оферта: Къща

  Напълно реновирана и обзаведена къща в уредено и предпочитано село само на 15 мин с кола от Велико Търново. С целогодишен достъп изцяло по нов асфалтов път и наличие на градски транспорт , оживеното предбалканското село Миндя привлича все повече хора за покупка на имот както за уикенд ползване , така и за постоянно живеене.

  Имотът е в тихата част на селото .Дворът е 1 200 м2 , богато озеленен и отлично поддържан.

  Къщата е полумасивна, напълно реновирана, като е запазена архитектурата и характера на старите Български къщи , а в същото време интериора е модерен и обзавеждането е подбрано с вкус.

  На горния етаж се влиза от голяма покрита веранда с гледка към цялата градина. На него има хол, кухня – напълно обзаведена и оборудвана с нови електроуреди , преходна трапезария , две самостоятелни спални и баня с тоалетна.

  Приземния етаж е също ремонтиран и е едно общо пространство, обзаведено като самостоятелен апартамент също с баня и тоалетна , като голямата стая може да бъде превърната в страхотна механа за приятелски събирания. Към него има и голяма маза , както и таванско подпокривно пространство, идеално за склад.

  Градината е гордостта на този имот – голям басейн, външен бар с беседка , много обособени кътове за релакс , в края на градината има дори малък развъдник за риба.

  В дъното на парцела се намира и двойна порта за достъп кола , както и голяма плевня, която може да бъде двоен гараж, работилница, дори още един апартамент за гости.

  Имотът се продава обзаведен, собственикът би облислил направена РЕАЛНА оферта.

  Особености на имота
  • Земя 1200 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net