55 000 EUR
  Номер на оферта: 203472
  Тип оферта: Други

  Славейково,

  Продава се перспективен имот с голям потенциал в предпочитаното от Българи и чужденци село Славейково в Дряновски балкан. Имотът се състои от общо 2 522 м2 земя в регулация ( два или три парцела ), заедно с построената в първия парцел възстановена къща 64 м2 на груб строеж , както и цялата надлежна проектна документация – влязъл в сила ПУП с улична регулация , влязло в сила Разрешение за строеж , ПУП за разделяне на втория парцел на 2 и планове за строеж на още 2 къщи. Нови партиди за ток и вода – налични в имота.
  Локацията е на 100 м от центъра на селото , като същевременно мястото е тихо и спокойно – 180 градусова гледка планина и гора. Излаз на 2 пътя , които свършват до имота. Парцелите са последните от урбанизираната територия – гаранция , че отпред не може да се застроява .
  Проектът е замислен като реализация на комплекс от къщи за гости или строеж на еднофамилни къщи за последваща продажба. Цялата бавна и трудна работа по проекта е свършена , успешната реализация оттук нататък изисква само вложение на средства. Изключителна възможност за печеливша инвестиция! Агенцията може да съдейства за цялостното реализиране на проекта.

  Особености на имота
  • Земя 2522 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net