19500 17 000 EUR
  Номер на оферта: 203702
  Тип оферта: Други

  Плаково, Велико Търново

  Равен ограден имот 1 160 м2 в предпочитаното село Плаково , на по – малко от 20 км от Велико Търново. В селото има добре изградена инфраструктура , близки градове са Дебелец , Велико Търново , както и курортното градче Елена с магическата природа на Еленския Балкан.

  Дворът е с правилна форма и в него има построени стара къща с по – нова пристройка с общо няколко помещения и стопански постройки. Има ток и вода. Целогодишен достъп по асфалтов път. Съседните имоти се стопанисват и поддържат , като от едната страна предстои изграждане на нова къща. В имота е живяно допреди няколко години и се нуждае от основен структурен ремонт или пълна реставрация.Също така е възможно събаряне на старите постройки до основи и възстановяването им ново строителство в съществуващи граници. Агенцията предлага консу

  Особености на имота
  • Земя 1160 м²

  Брокер за контакт

  Тодор Пътърлиев
  Основател и управител на SelectBG

  Запитване до Тодор Пътърлиев

  Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
  0893 382 367
  office@selectbg.net