• 6
  • 4
280 000 EUR
Номер на оферта: 202760
Тип оферта: Къща

на 15км от Дряново, Велико Търново

Голям напълно реновиран имот в малко спокойно планинско селце на по – малко от 15 км от гр. Дряново и на около 35 км от старата столица Велико Търново.
Дворът е 2 281 м2, с правилна правоъгълна форма и съвсем лек наклон, като в долната си част парцела граничи със земеделски земи, тоест нищо не би могло да закрие уникалната гледка към планината, която се разкрива от къщите в имението.
В имота има масивна жилищна постройка и три второстепенни каменни постройки, най- голямата от които е реновирана като втора къща за гости.
Общо 6 спални с 4 бани и тоалетни , много красиво ангажирано жилищно пространство, отлично поддържана и озеленена градина с много цветя и кристален нов басейн превръщат мястото в малък рай през топлите месеци, уникално място за семейни уикенди и ваканция или перфектната къща за гости.
Основната къща разполага с еднообемно пространство на приземния етаж, където в различно оформени кътове са разположени хол, трапезария и кухня, както и тоалетна с килер.
На първия етаж има две спални и голяма семейна тоалетна / баня с вана. На това ниво има и покрита веранда с кът за сядане и уникална панорама към басейна и планината отсреща.
На последния (подпокривен) етаж има две спални и още една тоалетна / баня, като едната спалня в момента се използва като офис.
Втората къща (за гости) има две спални, тоалетна и баня с тоалетна на приземния етаж и отворен дневен тракт с кухня и хол на горния етаж, като също има балкон с панорама. Страхотно съчетание между традиционните естествени материали за Българската къща – дърво и камък и модерни нотки в обзавеждането. Като продължение на постройката има и голямо помещение, което в момента е работилница, но може да стане страхотна механа или игрална зала.
Всяка от къщите е реновирана до най – висок стандарт, с външна изолация, висок клас дограма, електроуреди и обзавеждане. И в двете къщи отоплението е парно (на пелети). Уникалните предмети – акцент в декора и мебелировката са безброй много.
Двете къщи са напълно самостоятелни, като общия вход към имота през голяма дървена порта, басейна и голямата градина ги приобщават и дават усещането за едно имение с много пространство за всеки от обитателите.

Особености на имота
  • 6 спални
  • 4 бани
  • Басейн
  • Земя 2281 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net