• 4
  • 3
160 000 EUR
Номер на оферта: 202574
Тип оферта: Къща

Първомайци, Велико Търново

Имот в най – голямото село в област Велико Търново – Първомайци. Само на 12 км от Старата столица Велико Търново и 5 км от най – близкия град Горна Оряховица, със стратегическо географско положение и удобен излаз до всички главни пътни артерии , селото се превърна в предпочитано място за живеене и инвестиции в последните години.
Имотът разполага с внушителните 3 550 м2 ( три съседни парцела ) , в които са разположени голяма реновирана и обзаведена къща с 3 спални ( могат да бъдат и 4 със студиото на втория етаж ) , основи на втора къща и голяма второстепенна стопанска постройка . Уникално местоположение в близост до централната улица , в същото време на тиха улица с уникална природа и гледка към реката.
Парцелът е равен , отделен от улицата с дълга ефирна ограда с порта за достъп с кола . Градината е добре поддържана .Стопанската постройка се използва като покрито паркомясто.
Къщата се състои от приемна / хол , дневна с кухня , три спални с две бани и тоалетни , разположени последователно по дълъг коридор , завършващ с работилница / склад с излаз навън към двора. От хола по вътрешни дървени стълби се стига до самостоятелна стая на горния етаж, която може да се използва за офис , ателие или четвърта спалня , която разполага със собствен санитарен възел ( студио ) . От нея се излиза на покрита веранда , от която се открива невероятна гледка към богато озеленената градина , река Янтра и гората отсреща.
Кухнята е напълно оборудвана с всички електроуреди , всички мебели в къщата са масивни, от дърво.Повечето са чисто нови. По цялата дължина на къщата отвън е обособен аранжиран кът за сядане , любимо място за топлото време от годината. Соларни панели , възможност за топла вода от алтернативни източници през лятото и през зимата , напоителна система за градината.Много градински инструменти и мебели, моторна косачка , машина за почистване на сняг , верижен трион , бензинова косачка и дърва за един отоплителен сезон напред , сухи и подредени.
В имота има още основи на стара къща , която може да бъде възстановена или да се построи нова. Два от парцелите – около 1 600 м2 общо , със самостоятелен достъп , основи на къща и стопанска постройка могат да се продадат отделно за 35 000 евро , което прави цената на основната къща 125 000 евро изключително изгодна ! Отлична инвестиция !

Особености на имота
  • 4 спални
  • 3 бани
  • Земя 3550 м²
  • Land Fully Fenced

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net