• 241
245000 240 000 EUR
Номер на оферта: 203737
Тип оферта: Апартамент

Велико Търново,

SelectBG Ви предлага дизайнерско, просторно, напълно обзаведено жилище с три панорамни тераси, разположено в центъра на град Велико Търново. В същото време районът е спокоен, предлага простор, красиви гледки и парк в непосредствена близост.

Апартаментът е с разгъната застроена площ 241 кв.м., разпределени между 76 кв.м. чиста жилищна площ, 133 кв.м. тераси и 32 кв.м. общи части. Разположен е на 7-ми, най-висок панорамен жилищен етаж от нова сграда, а изложението му е юг/изток/север. Жилището е на две нива – първо ниво – вход, склад и стълбище до просторен коридор, водещ към стаите на горното ниво. В ляво е светла и просторна дневна с напълно обзаведена кухня, от която има два подхода към голямата остъклена тераса- уширение на дневната и място за релакс. Насреща по коридора са две стилни стандартни спални с двойни легла и гардероби и модерна баня с тоалетна. В дъното на коридора се излиза на втора покрита тераса, оборудвана като фитнес . Тя преминава в открита тераса със 180 градусова гледка към целия град и крепостта Царевец.
Жилището е Газифицирано и климатизирано, всички довършителни работи са с премиум материали и най-високо качество на изпълнение ( декоративни мазилки и каменни облицовки, както и подовите настилки ).
Към имота има възможност за покрити парко места.

Особености на имота
  • ЗП 241 м²

Брокер за контакт

Асен Атанасов
офис сътрудник

Запитване до Асен Атанасов

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
088 330 6648
office@selectbg.net