• 1401
18500 17 000 EUR
Номер на оферта: 203473
Тип оферта: Жилищен

18 км от Велико Търново,

Селото е хубаво, предбалканско и се намира на 18 км от Велико Търново и на 10 км от гр. Дряново , достъпът е целогодишен по хубав асфалтов път. Предпочитан район заради спокойствието, красивата природа и многобройните места за разходка в района , селото е подходящо както за покупка на втори имот – вила за уикендите и свободното време, така и за къща за постоянно живеене.
Имотът е централно разположен, с добър достъп и е с площ 1 401 м2 , като върху парцела има и три постройки ( полуразрушени ) – две жилищни и една стопанска , които подлежат на евентуално възстановяване ( построяване наново или поставяне на сглобяема къща). Има партиди за ток и вода. Агенцията може да съдейства с препоръка/ уреждане на фирма за събаряне и разчистване, процедурите и документацията по снабдяване с Разрешение за строеж , намиране на изпълнител за строителството и други.

Особености на имота
  • Земя 1401 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net