• 3600
20 000 EUR / общо
Номер на оферта: 02790
Тип оферта: Жилищен

Косарка, Велико Търново

Перспективен проект за инвестиция в екологично чист район с непокътната природа само на 15 минути от Велико Търново.

Терен на най – хубавия слънчев склон в селото с невероятна гледка към връх Ботев, с директен бърз целогодишен достъп по асфалтов път и всички комуникации.

Имотът е разделен на 4 парцела от по около 900 м2 със собствен частен път до всеки един през терена. Всички налични условия за проектиране и строителство на еднофамилни къщи, вили за уикенд и почивка или бутиков ваканционен комплекс. Разполагаме с портфолио от възможности и конкретни проекти за монолитни или сглобяеми къщи (имаме сключени договори с изпълнител или производител и монтажна фирма с гаранция за качество и коректност при плащане на вноски на етап от проекта).

Документацията е изрядна и е преминала през всички необходими процедури.

Всеки един от парцелите (или целия терен) се продава с част от пътя и на етап всички комуникации (ток и вода) и документи за изработване на архитектурен проект и строителство (възможно пълно съдействие и мениджмънт ако е необходимо).

8000 EUR единична цена на парцел.

Идеи за проекти
Особености на имота
  • Земя 3600 м²

Брокер за контакт

Тодор Пътърлиев
Основател и управител на SelectBG

Запитване до Тодор Пътърлиев

Разбирам, че предоставям личните данни в тази форма напълно доброволно. Съгласен съм личните ми данни, включени в тази форма, да бъдат използвани от „СелектБГ.нет“ ЕООД за необходимите проверки във връзка с моето запитване.
0893 382 367
office@selectbg.net